Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-05-03 12:11:24 +0300 Няколко съвета за последните дни преди раждането. Да подготвим дома за бебето!

Да подготвим дома за бебето!

Да подготвим дома за бебето! 470 900
Няколко съвета за последните дни преди раждането.

1. Сменете чаршафите.

Това, разбира се, се отнася за онези от вас, които знаят точната дата на раждането! Сами ще се уверите, че след няколко нощи, прекарани в болничната стая, няма да има по-приятно усещане от това да се отпуснете заедно с бебето в собственото ви легло. Още по-приятно ще е да почувствате свежестта на чистите завивики.

2. Преместете дребните вещи.

Подредете близо до леглото си пакетирани храни и напитки (най-вече вода), дискове с музика или филми, списания и т.н. В първите дни и седмици след раждането ще сте почти постоянно с бебето на ръце, така че се погрижете малките неща, които ще са ви нужни по няколко пъти на ден, да са на една ръка разстояние. 

3. Изперете дрехите и завивките на бебето.

Добре е да изперете всички дрехи и завивки, които ще са в контакт с бебето, дори да са нови и все още да не сте ги използвали. Никога не можем да сме сигурни как са съхранявани, преди да ги видим в магазина. Това е и много добър начин да направите точна ревизия на всичко, с което разполагате за малчугана!

4. Заредете фризера.

Отделете малко време да подготвите храна за фризера, която лесно да можете да сервирате на семейството си в най-натоварените дни след раждането. За ваше улеснение, разделете ястията на единични малки порции.


Източник: lovefrommim.com

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори