Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-07-01 14:24:09 +0300 9 неща, които не бива да забравяме всяка сутрин, ако искаме да дадем позитивен старт на деня за цялото семейство! Мамо, да не забравиш!

Мамо, да не забравиш!

Мамо, да не забравиш! 470 900
9 неща, които не бива да забравяме всяка сутрин, ако искаме да дадем позитивен старт на деня за цялото семейство!

1. Концентрирайте се върху предстоящия ден. Дишайте дълбоко, кажете любимата си вдъхновяваща мисъл на глас и се подгответе за един прекрасен ден. Прогонете лошите мисли от вчера.

2. Кажете „Добро утро“ и прегърнете всички у дома. Понякога сме толкова забързани, че си позволяваме да забравим колко много заслужават малките хора вкъщи и любимия мъж.

3. Облечете се. Ако не ходите на работа, е много изкушаващо да останете по пижама целия ден. Това обаче ще свали драстично мотивацията ви за всички задачи, които ви очакват.

4. Сложете дрехите в пералнята. Колкото по-рано го свършите, толкова повече време ще имате след това за сушене и гладене.

5. Планирайте менюто за деня. Прегледайте съдържанието на хладилника и се уверете, че разполагате с всички необходими продукти.

6. Хапнете добре и изпийте чаша вода.

7. Настройте таймера на телефона ви за 10 минути и започнете да чистите. Идеята на „10-минутното чистене“ е, че колкото и време да отделите за това, домът ви никога няма да е идеално чист и подреден, а на финала вие ще сте изтощени и и разочаровани от крайния резултат. В същото време 10 минути концентрирана работа могат доста да помогнат да се чувствате по-комфортно.

8. Измислете си три неща, които да свършите през деня.

9. Помислете малко напред. Какво бихте могли да правите с децата следващия уикенд? 


Източник: momentsaday.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори