Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-07-19 11:31:09 +0300 Повечето млади майки се притесняват от момента, в който ще трябва за първи път да излязат навън с бебето. Първата разходка на новороденото навън

Първата разходка на новороденото навън

Първата разходка на новороденото навън 470 900
Повечето млади майки се притесняват от момента, в който ще трябва за първи път да излязат навън с бебето.

Фактът, че трябва да напуснете уюта и сигурността на вашия дом, където всичко, от което се нуждаете е на една ръка разстояние, действително е малко стресиращ в началото.

Следвайте тези лесни правила, за да си осигурите безопасно и забавно преживяване навън с новороденото!

  1. Вземете всичко, от което се нуждаете, но само това, от което наистина се нуждаете. Ако излезете от дома си с бебето и твърде много багаж, който трябва непрекъснато да носите със себе си, това неминуемо ще ви изнерви. Направете си списък с истински необходимите неща и го следвайте всеки път.
     
  2. Ако бебето ви не понася добре возенето в автомобил, планирайте пътуването така, че да съвпадне с времето за сън. Така, с повече късмет, бебето ще спи през цялото време.
     
  3. Нахранете бебето точно преди разходката. В противен случай ще огладнее, докато сте навън и не е сигурно, че точно в този момент ще имате възможност да го нахраните.
     
  4. Носете бебето в слинг. Външният свят може да е малко плашещ за бебето в началото. Ако го носите в слинг, това ще му помогне да се чувства защитено, а и ще усеща движението и топлината на тялото ви през цялото време.
     
  5. Планирайте добре посещенията при близки с преспиване. Ако вече сте готови за тази крачка, имайте предвид, че няма смисъл от прекалено много багаж. Концентрирайте се върху нещата, които не можете да откриете в магазина. Подгответе по-малко пелени и повече дрешки. Където и да отидете, ще имате възможност да набавите пелени и мокри кърпички, но ще ви е трудно да намерите нова любима играчка или бутилка за вода.


Източник: mommyedition.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори