Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-08-05 11:01:22 +0300 Фотопроект обръща внимание на бащите, които подкрепят жените си, докато кърмят бебетата си навън. "Аз съм баща и подкрепям кърменето на публични места!"

"Аз съм баща и подкрепям кърменето на публични места!"

"Аз съм баща и подкрепям кърменето на публични места!" 470 900
Фотопроект обръща внимание на бащите, които подкрепят жените си, докато кърмят бебетата си навън.

Фотографът и майка на три деца Мегън Сото прекарва три години в снимане на кърмещи майки на публични места. В процеса на работа тя осъзнава колко важна е ролята на бащата.

Сото решава да обърне внимание и на бащите, които подкрепят жените си, докато кърмят бебетата си навън, и да чуе тяхната позиция.


"Моята жена, както и милиони други като нея, искат само едно - да могат да се грижат за децата си по най-естествения начин, без някой да ги съди и дискриминира. Толкова е просто!".


"Не искам хората да я гледат и да я карат да се чувства неудобно за това, че иска да нахрани детето ни".


"Майките никога не почиват. Те непрекъснато са в готовност да отговорят на нуждите на мъничетата си и ако това изисква да спрат да правят това, което правят, за да ги нахранят, последното, за което трябва да мислят, е къде се намират в този момент и кой ги гледа".


"Това, че жена ми кърми 8-месечната ни дъщеря, ме изпълва с гордост!". 


"Мисля, че кърмата е възможно най-добрата храна за нашето бебе и съм горд с решението на жена ми да не се отказва, въпреки натоварения си работен график".


"В началото бях притеснен от идеята жена ми да кърми дъщеричката ни на публични места. После разбрах, че в това няма нищо лошо и незаконно. Това е най-добрата храна за бебето и ние искаме то да я получава".


"Бих защитил жена ми, докато кърми на публични места, от всеки, който се осмели да я провокира".


Източник: huffingtonpost.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори