Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-04-11 14:11:19 +0300 Над 30 експертни лекции и детски работилници очакват посетителите. "Академия за родители" на 27 и 28 февруари

"Академия за родители" на 27 и 28 февруари

"Академия за родители" на 27 и 28 февруари 470 900
Над 30 експертни лекции и детски работилници очакват посетителите.

За втори път в София ще се проведе "Академия за родители" - събитие за бъдещи и настоящи майки, татковци, малки и пораснали деца. Форумът е отворен на 27-28 февруари, като очакванията са на едно място да се съберат над 2 000 семейства. Входът е свободен.

Целта на “Академия за родители” е да даде на всяко семейство възможност да получи уменията и знанията, които са му необходими за да отгледа по-лесно децата си, при това напълно безплатно.

За лекционната програма, която включва над 30 панела, са поканени експерти в различни области и родителите ще имат възможност да получат практически съвети по всички важни за развитието на детето теми - гимнастика и масаж на бебето, различни методи за обезболяване по време на раждане, кърмене, захранване на бебето, неинвазивни пренатални тестове и какво трябва предварително да знаем за тях и т.н.

По време на събитието всеки родител ще може да се възползва от безплатните консултативни кътове. Бременните ще могат да си направят изследване на глюкоза, както и да си направят кинезитейпинг. Ще има и безплатна процедури по пресотерапия за бременни и родили жени - това е детоксикираща процедура, която чрез лимфен дренаж помага на тялото да се отърве от токсините. 

Консултантите по практическа педиатрия ще правят прегледи на децата, а лекарите по дентална медицина ще могат да консултират на място под формата на забавна игра. За децата има разнообразни работилнички за всички възрасти.

Форумът ще се проведе на 27 - 28 февруари 2016 г., от 10 до 18 ч., в Bulgaria Mall.

Цялата програма можете да видите на www.parentacademy.bg. Събитието е с вход свободен, но организаторите препоръчват предварителна регистрация.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори