Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-02-09 13:28:45 +0200 Момченцето прекарало 15 часа в моргата на температура от -12 градуса. Бебе се събуди секунди, преди да бъде кремирано

Бебе се събуди секунди, преди да бъде кремирано

Бебе се събуди секунди, преди да бъде кремирано 470 900
Момченцето прекарало 15 часа в моргата на температура от -12 градуса.

Новородено момченце, което току-що е било обявено за мъртво в Китай, се събудило с плач секунди, преди да бъде кремирано. Преди това бебето прекарало цялата нощ в моргата на температура от -12 градуса.

Служител в погребалния дом в Джинхуа осъзнава, че бебето Ан Ан все още е живо, когато го изважда от хладилната камера и то започва да ридае, разказва местният Канал 6 на телевизия "Жеянг". Тогава работникът се свързва с бащата и отменя насрочената кремация.

Момченцето е родено преждевременно в седмия месец на бременността на 8 януари тази година в източнокитайската провинция Жеянг. Според Канал 6, бащата настоявал да прибере бебето си у дома, без да се съобрази с препоръките на лекарите, според които новороденото трябва да остане още поне седмица в кувьоз.

Таткото Лу обаче бил непреклонен, че наследникът му трябва да си е вкъщи за Китайската Нова година. Само след два дни у дома детето се влошило и родителите спешно го откарали отново в болницата. На 4 февруари медиците заключват, че то не диша и няма сърдечен ритъм.


Смъртният акт на Ан Ан


След това Ан Ан е транспортиран в моргата. След като прекарало там 15 часа на смразяваща температура, бебето е върнато в Спешното отделение и поставено отново в кувьоз.


„Педиатър съм от 20 години и наистина нямам обяснение как се случи това чудо“, признава д-р Чен. За съжаление, шансовете на бебето да оцелее не са никак високи.

Според директора на болницата – д-р Янг, медицинският екип е допуснал грешката да не потвърди смъртта на бебето повторно, преди да издаде смъртния акт.

Източници: Telegraph.co.uk/Theepochtimes.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори