Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2022-03-07 14:57:55 +0200 Най-новото допълнено и преработено издание на най-авторитетното ръководство за отглеждане на бебето и детето Бестселърът на д-р Спок в ново преработено издание вече на български език от ИК „Хермес“!

Бестселърът на д-р Спок в ново преработено издание вече на български език от ИК „Хермес“!

Бестселърът на д-р Спок в ново преработено издание вече на български език от ИК „Хермес“! 470 900
Най-новото допълнено и преработено издание на най-авторитетното ръководство за отглеждане на бебето и детето.

Вече няколко десетилетия бестселърът на д-р Спок остава най-авторитетното ръководство за отглеждане на бебето и детето. Изпитаните във времето съвети са вдъхнали увереност на поколения родители да се справят с трудностите в грижите за новороденото, да се информират подробно за различните етапи в развитието на детето и съпътстващите ги предизвикателства, да реагират бързо и адекватно в случай на травма или заболяване.
 

Но времената се менят, а научните открития водят до нови теории и лекарски предписания, което изправя днешните родители пред неочаквани тревоги и проблеми. За да отговори на промените и предизвикателствата в съвременната действителност, уважаваният педиатър д-р Робърт Нийдълман обновява и разширява класическия труд на д-р Спок. Организиран по начин, позволяващ бърза и лесна справка, наръчникът предлага нова и актуална практическа информация за:

  • най-съвременните възгледи за имунизациите;
  • затлъстяването и балансирания режим на хранене;
  • когнитивното развитие;
  • грижата за децата със специални потребности;
  • нарасналия брой случаи на деца с диагноза синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност, депресия или аутизъм – кратък обзор на медикаментозните лечения и видовете терапии;
  • децата и медиите, електронните устройства
  • справяне със стреса в семейството.

 

Тук ще намерите всички изпитани във времето съвети на д-р Спок и последните новости при грижите за детето, както и обновен списък с най-често предписваните медикаменти за деца. И както д-р Спок винаги е казвал: Вярвай в себе си! Знаеш повече, отколкото си мислиш, че знаеш.

 

Очаквайте на 8 март 2022 г.!

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори