Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-04-11 14:10:18 +0300 Невероятната история на две сестри от САЩ! Близначки родиха по две двойки близнаци

Близначки родиха по две двойки близнаци

Близначки родиха по две двойки близнаци 470 900
Невероятната история на две сестри от САЩ!

Еднояйчните близначки Кели Уол и Кери Бънкър от американския щат Юта са превърнали раждането на близнаци  в истински семеен спорт!

Двете сестри наскоро са родили вторите си двойки близнаци с разлика от около 6 седмици една от друга. Близнаците на Кели – Кайлър и Кенъди, са родени на 11 януари, а децата на Кери – Кеш и Джейс, на 13 февруари.

Историята с двойното раждане на близнаци далеч не започва с това.

Кели е дала живот на първите си близнаци – Мадисън и МакКел, през октомври 2010 г. Първата двойка близнаци на сестра й Кери – Хейли и Кол, са родени 11 месеца по-късно.

В деня, в който Кели разбрала, че е бременна с близнаци за втори път, нейната собствена близначка Кери споделила, че също подозира, че отново е бременна.

„Не знам какво ме накара да си го помисля…Е, в крайна сметка разбрах, че съм бременна в деня, в който тя научи, че отново ще има близнаци“, казва Кери пред местните медии. Между двете двойки близнаци тя ражда и дъщеря си Сади.

Първите си двойки близнаци двете сестри раждат благодарение на ин витро процедури. Кери зачева дъщеря си Сади и втората си двойка близнаци по естествен път, въпреки че лекарите й обяснили, че шансовете за това са изключително ниски.
 


Невероятните съвпадения в историята на двете сестри наистина нямат край. Оказва се, че двете са учили в едно училище и са омъжени са двама най-добри приятели.

Ако и вие вече загубихте всякаква представа за хронологията на събитията, ще се опитаме да преразкажем всичко в няколко изречения. Не даваме гаранция обаче, че това няма да ви обърка допълнително:

Двама най-добри приятели се женят за две близначки. Едната близначка ражда близнаци и няколко месеца по-късно другата близначка също ражда близнаци. След това едната близначка ражда дъщеря. После другата близначка отново ражда близнаци. По това време сестра й също разбира, че е бременна, отново с близнаци.

Ами… двойни поздравления за семейството!
 

Източник: huffingtonpost.com
Снимки: Daily Herald/sltrib.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори