Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-04-04 16:34:18 +0300 25-годишна индийка изненадващо роди пет момичета. Вместо едно - пет бебета

Вместо едно - пет бебета

Вместо едно - пет бебета 470 900
25-годишна индийка изненадващо роди пет момичета.

Когато Манита Синг получава родилни контракции едва в 26-тата седмица от бременността, жената сериозно се разтревожила за здравето на нероденото си бебе.

25-годишната родилка родила мъртвородено дете преди 2 години и се ужасила от повторен подобен сценарий. Страхът на Манита бързо се превръща в шок, когато по време на раждането се оказва, че в утробата си носи не едно, а цели пет бебета. Те се раждат с тегло между 1 и 1,5 кг.

Тъй като родилката не е минала през нито едно ултразвуково изследване по време на бременността, тя нямала ни най-малка представа за предстоящата изненада.

"Изключително съм признателен на Бог за това, че ни дари с пет деца", признава съпругът на Манита. "Бяхме съкрушени, когато загубихме първото ни момче. Вярвам, че сега Бог ни компенсира. Само мога да се моля всички те да оцелеят и да успея да им дам прекрасен живот".

Д-р Текам, който е ръководил раждането в местната болница в Амбикапур, Източна Индия, разказва, че за първи път изражда пет бебета и то естествено.

"Много се радваме за родителите, но бебетата в момента са под наблюдение, тъй като са родени преждевременно. Въпреки че са здрави, не можем да гарантираме за живота им. Правим всичко възможно да ги запазим".


Източник: essentialbaby.com.au
Снимка: Supplied

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори