Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-07-05 15:02:35 +0300 Когато бебето е гладно, не може да чака, дори ако става дума за сватбата на мама! Да кърмиш на... сватбата си!

Да кърмиш на... сватбата си!

Да кърмиш на... сватбата си! 470 900
Когато бебето е гладно, не може да чака, дори ако става дума за сватбата на мама!

От усмивката на тази майка обаче разбираме, че тя няма нищо против да сподели този специален ден с малкото си момиченце!

Сватбата на Кристина Торино-Бентън и Дани Бентън определено ще остави незабравим спомен за тях и близките им. 9-месечната им дъщеричка Джема се е погрижила да бъде най-сладкия участник в церемонията.

„Чух момиченцето ми да плаче и не можех да се концентрирам върху нищо друго“, споделя булката. Кристина не се замисля нито за миг: „Това беше единственото възможно решение. Просто я взех и започнах да кърмя. Само така можех да съм спокойна и да се насладя на сватбата си“.

Реакцията на гостите не закъснява. Кристина казва, че всички били трогнати от гледката на кърмещата булка и я подкрепили.

Майката на две момичета иска да покаже на децата си, че кърменето е част от живота и не бива да се срамуват от този акт.

„Имам 6-годишна дъщеря, която ме видя да върша най-правилното нещо. Надявам се това да я насърчи да направи същото един ден с нейното собствено дете!“, споделя Кристина.


Източник: kidspot.com.au

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори