Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2017-09-21 16:19:06 +0300 Какъв трик използва херцогинята на Кеймбридж, за да отвлече вниманието на медиите през първите седмици на бременността си? Да отлечеш вниманието... като Кейт Мидълтън!

Да отлечеш вниманието... като Кейт Мидълтън!

Да отлечеш вниманието... като Кейт Мидълтън! 470 900
Какъв трик използва херцогинята на Кеймбридж, за да отвлече вниманието на медиите през първите седмици на бременността си?

Като член на британското кралско семейство и особено като съпруга на втория по ред претендент по линията за наследяване на трона, херцогиня Кейт е постоянно под светлината на медийните прожектори. По-голямата част от британската нация я възприема като следваща принцеса Даяна - любимката на народа. Но като всяка жена, и Кейт не желае да оповестява бременността си през първите месеци. Журналистката Кейт Проктър от Evening Standard заподозря, че херцогинята използва много елементарен трик, за да разсея папараците и фокуса на вниманието върху себе си. А той е.... прическата!

 

Тъй като съпругата на принц Уилям е известна с добрия си и скромен стил, всяка промяна във визията й предизвиква съответното въодушевление сред нацията и още повече коментари в пресата. Но според Кейт Проктър това е умишлен ход, за който свидетелстват редица снимки при предходните две бременности на херцогинята. Тя оповести подозренията си в социалната платформа Twitter:

 

В края на 2012г. Кейт подкъси бретона си, а малко по-късно от кралския дворец обявиха, че принцът и съпругата му очакват първия си наследник - принц Джордж. В средата на 2014г. тя се появи с небоядисани корени на събитие в Лондон и отново стана обект на клюки, а само месец по-късно бе обявено че тя е бременна повторно с принцеса Шарлот. Този юли херцогинята присъства на тенис-мач на Анди Мъри с нова прическа - коса до раменете, която небрежно се спука на масури. И така в края на август, когато се наложи да прусне редица събития заради общото си неразположение, дворецът Кенсингтън бе принуден да оповести, че кралската двойка очаква трето дете.

 

Вижте различните прически на Кейт Мидълтън:

   

 

Британската аристокрация определено има нестандартен подход за отвличането на вниманието!

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори