Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2022-11-01 17:26:28 +0200 Ето предложенията на ИК "Хермес", които ще зарадват малките читатели! Да почетем детските книжки на ИК „ХЕРМЕС“

Да почетем детските книжки на ИК „ХЕРМЕС“

Да почетем детските книжки на ИК „ХЕРМЕС“ 470 900
Ето предложенията на ИК "Хермес", които ще зарадват малките читатели!

"Рисуване с цветни моливи" от Челси Уорд

Лесни техники за създаване на красиви и реалистични рисунки

с цветни моливи

В този практически наръчник художничката Челси Уорд споделя ценни съвети как да се научите да рисувате с цветни моливи. В началото ще намерите кратък преглед на различните инструменти и материали като видовете моливи, гуми и хартия, които ще са ви необходими, за да започнете да творите. След това са представени основните техники като щрихове, смесване и наслояване на цветовете, полиране и др.

Когато вече сте се запознали с основните материали и техники, ще откриете детайлни насоки как да изобразявате предмети от ежедневието, растения, пейзажи, животни, сгради и дори хора. Интересните упражнения и лесните за следване инструкции превръщат рисуването с цветни моливи в приятно и забавно приключение дори за най-неуверените начинаещи! С малко търпение и постоянство скоро ще започнете да създавате уникални произведения на изкуството и ще развиете собствен артистичен почерк.

 

"Рисуване с акварелни бои" от Кристин ван Льовен

Лесни техники за създаване на красиви и реалистични рисунки с акварелни бои

Този практически наръчник съдържа ценни съвети и техники как да се научите да рисувате с акварелни бои. В началото ще намерите кратък преглед на различните инструменти и материали като видовете четки, бои и хартия, които ще са ви необходими, за да започнете да творите. След това са представени основните техники като мокро върху мокро, сухо върху мокро, смесване и наслояване на цветовете и др.

Когато вече сте се запознали с основните материали и техники, ще откриете детайлни насоки как да изобразявате растения, пейзажи, животни, интериори и дори хора. Интересните упражнения и лесните за следване инструкции превръщат рисуването с акварелни бои в приятно и забавно приключение дори за най-неуверените начинаещи! С малко търпение и постоянство скоро ще започнете да създавате уникални произведения на изкуството и ще развиете собствен артистичен почерк.

 

"Как да заловим Дядо Коледа" от Джийн Рейгън

Най-забавната коледна книжка

Бъдни вечер наближава, а това е най-подходящият момент да се опиташ да заловиш Дядо Коледа. Тук ще намериш страхотни идеи как да съставиш план и какво да правиш, когато се срещнеш с белобрадия старец. Не забравяй – докато се опитваш за заловиш Дядо Коледа, най-важното е да се забавляваш!

 

"Историите на Шекспир за деца" от съставите Саманта Нюмън, с илюстражиите на Хуа Лей 

Луксозен сборник с най-популярните и обичани пиеси на великия драматург, преразказани за деца

Пиесите на Уилям Шекспир се играят и четат повече от 400 години. Те са оказали огромно влияние не само върху литературата и изкуството, но са формирали в известна степен и света, в който живеем днес. Този красиво илюстриран сборник съдържа петнайсет от неговите вечни истории, преразказани за деца. Запознайте се с незабравими герои като влюбените Ромео и Жулиета, постоянно спорещата двойка в „Много шум за нищо“, невероятните шегаджии в „Дванайсета нощ“ и още много други.

 

Ще откриете тези невероятни заглавия онлайн и във физическите книжарници в страната!

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори