Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-04-28 15:22:55 +0300 Да балансираме тялото и да се забавляваме! Движение за бременни!

Движение за бременни!

Движение за бременни! 470 900
Да балансираме тялото и да се забавляваме!

Доказано е, че движението по време на бременността намалява рисковете от усложнения и заболявания и помага за по-бързото възстановяване след раждането.

Надяваме се, че тези предложения ще ви вдъхновят да се движите, дори когато килограмите започнат да натежават!

Разходки

Разходките са чудесна възможност за движение – безплатни са и можете да ги практикувате навсякъде и по всяко време! Стремете се да ходите всеки ден по 30 минути. Можете да използвате това време, за да се видите с близките си, или пък да го отделите изцяло за себе си и за любимата си музика например.

Плуване

Страхотно е да чувствате тялото си толкова леко! Плуването ще ви помогне едновременно да се движите и да релаксирате. Подходящо е за жените, които изпитват болки в ставите при другите видове физически упражнения.

Аеробика

Ако я практикувате групово, освен че ви осигурява полезно раздвижване, ще ви запознае и с други активни бременни. Ако не откриете подходящ курс за аеробика за бременни, потърсете си видео инструкции в интернет, които да правите у дома.

Йога

Йогата за бременни е подходяща за всички жени. Помага ви да сте по-издръжливи и балансирани, а също ви учи как да се настроите към промените, които непрекъснато настъпват в тялото ви.

Танци

Страхотен начин да сте активни и да поддържате тялото си балансирано и, едновременно с това, да се забавлявате!


Източник: plussizebirth.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори