Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-05-04 10:40:31 +0300 "Влизайки при бебето, все едно стъпвам в храм!" Део присъствал на раждането на сина си

Део присъствал на раждането на сина си

Део присъствал на раждането на сина си 470 900
"Влизайки при бебето, все едно стъпвам в храм!"

Телевизионният водещ Део е присъствал на раждането на сина си Борислав, призна самият татко. 

"Болките й започнаха към 5 през нощта. Отидохме веднага в клиниката. През цялото време се държахме за ръцете", връща той спомените към раждането Део.

"Бях застанал над главата на Мариана и видях как малкото се ражда. Не съм се напивал оттогава, а се чувствам като пиян, все едно не стъпвам на земята, а ходя 15 сантиметра над нея!", описва преживяването гордият баща.

"Марианчето роди без нито една упойка, има много висок праг на болка, смела е, търпелива е, абсолютен терминатор. Огромен респект към всички майки".

Дават му името Борислав, защото им харесва, а иначе майката на Део се казва Бойка и на нея също като дете й викали Бобче. 

Първите нощи, откакто и тримата са у дома, минават спокойно, разказва щастливият татко.

"Може би хората сега ще се засмеят, но въздухът вкъщи се промени. Няма такава радост, това е магия. Влизайки при бебето, все едно стъпвам в храм, всичко е чисто. Умълчавам се, като пред Бог, и съм благодарен на съдбата, че ме дари с това щастие", споделя Део и си пожелава Борислав да е жив и здрав:

"Сърфист и сноубордист със сигурност ще го направя, пък другото – каквото си избере, както аз съм експериментирал като дете. А и той е огнено бебе – зодия Овен, с асцендент Лъв, със сигурност ще има свой път и собствени желания, които нито аз, нито Мариана ще спираме. Тези неща в децата трябва да се уважават и поощряват".


Източник: ​сп. Story

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори