Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-09-05 12:17:20 +0300 Ако има нещо, което обединява децата от всички краища на земното кълбо, откакто свят светува, това е необходимостта от игра. Детска площадка у дома

Детска площадка у дома

Детска площадка у дома 470 900
Ако има нещо, което обединява децата от всички краища на земното кълбо, откакто свят светува, това е необходимостта от игра.

Ако има нещо, което обединява децата от всички краища на земното кълбо, откакто свят светува, това е необходимостта от игра. Затова нека създадем тяхната собствена детска площадка!

В ранните етапи на живота на детето желанието за игра се удовлетворява с малки предмети, с които така или иначе разполагаме у дома (чаши, дървени лъжици и т.н.), както и с набор от играчки, които лесно се намират на пазара и облекчават живота на родителите. Но растейки, нуждите на детето се увеличават, то изисква непрекъсната стимулация, бързо се отегчава и все по-трудно се удовлетворява. В същото време разходките в парковете и до детските площадки навън не винаги са възможни всеки ден. Колко по-лесно щеше да бъде за всички членове на семейството, ако имаме детска площадка у дома…

Собствено пространство за игра

Ако имате самостоятелна стая, която да превърнете във вътрешен детски кът за игри, вариантите за декорацията му са безкрайни.

Ако започнете с пода, по-добре да не залагате на килим, тъй като активната игра на детето може да доведе до инциденти и изгаряния, получени от интензивното триене.

И все пак трябва по някакъв начин да предпазите децата от падане и от студ. Магазините предлагат подови пъзели, изработени от мек материал, с ярки цветове, които децата харесват, и могат да се използват и за игра, в която малчуганите свързват и премахват парчета, правят различни комбинации и т.н.

Бихте могли да използвате настилка, подобна на тази във фитнес залите, която е подходяща за още по-палави игри и гарантира още по-голяма безопасност.

Още много различни неща могат да бъдат добавени в зависимост от желанията на детето и неговата възраст. Пластмасовите или дървени кубове могат да са полезни по няколко начина, тъй като са декоративни и могат да послужат като складови площи за другите по-малки играчки. Те са мултифункционални, а и децата могат да ги превръщат в столове, маси, къщи и да ги комбинират по всякакъв начин.

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори