Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2021-06-24 12:23:52 +0300 От 29 юни до 20 юни по време на специални обиколки професионални екскурзоводи ще запознаят младежите с най-любопитните кътчета от центъра на столицата. Деца и младежи ще опознават София по време на безплатни обиколки

Деца и младежи ще опознават София по време на безплатни обиколки

Деца и младежи ще опознават София по време на безплатни обиколки 470 900
От 29 юни до 20 юни по време на специални обиколки професионални екскурзоводи ще запознаят младежите с най-любопитните кътчета от центъра на столицата.

Дирекция „Спорт и младежки дейности“ на Столична община, съвместно с Център за подкрепа на личностно развитие (ЦПЛР) – Спортна школа-София и Център за изкуства, култура и образование-София, Национални спортни федерации и спортни клубове, за трета поредна година организира Програма „ВАКАНЦИЯ“.

 

В рамките на програмата деца и младежи ще могат да участват в над 50 различни дейности. Голяма част от дейностите, сред които спорт, занимания с изкуство и различни обучения, ще се провеждат на открито и на различни места в кварталите, което ще ги направи леснодостъпни за децата. На децата и младежите ще помагат над 150 професионални треньори, преподаватели и обучители. Туровете из София се организират за пръв път по програмата.

 

Кога ще се проведат туристическите обиколки?

Желаещите могат да се включат в сутршни турове на 29 юни и 13 юли с начален час 10:30 ч. и  във вечерни обиколки на 6 юли и 20 юли с начален час 16:30 ч.

 

Как да заявим участие?

За да бъде вашето дете част от обиколките е необходимо да го запишете в Туристическия информационен център в подлеза на СУ "Св. Климент Охридски".

 

Начална точка на туровете

Начална точка на обиколките ще бъде "София хотел Балкан", а във всяка група могат да се включат до 25 души.

 

Туристическите обиколки са само част от новите дейности по програма "ВАКАНЦИЯ". Участниците ще могат да се насладят на нови видове спорт и да придобият важни умения в курсовете по безопасност на движението и първа долекарска помощ. 

 

Музеят за история на София,  Археологическото ниво на базиликата "Св. София", комплекс "Спортна София", паркове и училищни басейни са част от всички над 30 места, където ще бъдат проведени дейностите.

 

Включете децата си в богатия асортимент културни и спортни мероприятия по програма "ВАКАНЦИЯ". Там ги очакват много забавление, полезни знания и нови приятелства.

Всички занимания са безплатни.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори