Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2021-11-29 09:51:04 +0200 В края на тази година, българският джазмен Боби Вълчев организира благотворителен коледен джаз концерт в подкрепа на дете, което се нуждае от средства, за да проходи отново. Джаз концерт в подкрепа на щастливо детство

Джаз концерт в подкрепа на щастливо детство

Джаз концерт в подкрепа на щастливо детство 470 900
В края на тази година, българският джазмен Боби Вълчев организира благотворителен коледен джаз концерт в подкрепа на дете, което се нуждае от средства, за да проходи отново.

Под надслов "Боби Вълчев и приятели", музикантът събира на една сцена Мишо Йосифов, малките виртуози Мерт Демерджиев и талантливите братя Хасан и Ибрахим, талантливата Жени Кринчева, басиста Димитър Сираков, барабаниста Стю Иванов и светлинно и огнено шоу "Палячи".

Концертът ще се проведе на 19.12.2021 г. в Sofia Live Club от 19:30 ч.

 

На сцената ще бъдат изпълнени коледни песни в лек празничен джаз аранжимент. Мерт Демерджиев ще представи своя композиция с участието на кавалджия, а заедно с Боби Вълчев, двамата ще свирят на 4 ръце на пиано. Светлинното и огнено шоу на формация "Палячи" ще придаде вълнуващ празничен блясък на събитието.

 

Средствата от коледния благотворителен джаз концерт ще отидат за продължението на лечението на Ники. Към момента той провежда рехабилитацията си в България. За да замине на поредното лечение в Полша през юли 2022 година, за интензивен 4-седмичен курс на рехабилитация Ники се нуждае от 6000 евро. Ако сумата бъде събрана по-рано, семейството ще има възможност да проведе рехабилитационния курс дори преди лятото на идната година.

 

Боби Вълчев е изпълнител на световната сцена, който от дълги години живее и твори в Дубай. Чрез участието си в последния сезон на "България търси талант" изпълнителят не прекъсва своята връзка с родната сцена. През изминалото лято той проведе своето първо лятно турне в България – "Животът е джаз". Освен на джаза, Боби Вълчев се е отдал и на учителската професия. Преподавател е на малки и големи в музикална школа в Дубай. Сред учениците му има и деца, страдащи от аутизъм, на които помага да се адаптират по-лесно към света чрез изкуството. Воден от любовта към музиката и децата и символиката на коледните празници, джазменът организира благотворителен коледен концерт в подкрепа на дете. "Едно от най-късметлийските неща, които могат да ти се случат, е да имаш щастливо детство.", споделя Боби Вълчев, който се е радвал на такова и иска да помогне, чрез чудото на музиката, на още едно дете да притежава безценни спомени.

 

Може да се включите и да бъдете част от благотворителния коледен джаз концерт на “Боби Вълчев и приятели” като закупите своя билет от Bilet.bg | Благотворителен Коледен Джаз концерт с Боби Вълчев и приятели или на място.

Линк към събитието: Благотворителен коледен джаз концерт на Боби Вълчев | Facebook

 

Дарителска банкова сметка:

BG22UNCR70001522564636

Титуляр: Никола Сашев Димитров

BIC (SWIFT): UNCRBGSF

PayPal: za_da_ima_detstvo@abv.bg

https://www.playpal.me/zadaimadetstvo

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори