Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-04-04 15:17:49 +0300 Музикантът грабна приза "Баща на годината". Дичо се пренесе със семейството в Трявна

Дичо се пренесе със семейството в Трявна

Дичо се пренесе със семейството в Трявна 470 900
Музикантът грабна приза "Баща на годината".

Дичо и любимите му жени Карина и Ариел се изнесоха в Трявна. Те гостуват на бабата на Карина и открай време отмарят там. На две преки пък музикантът е наел друга вила, в която с бандата му са нанесли техника, инструменти, компютри. Музикалното обкръжение на Дичо включва китаристът Иван Йорданов – Чери и Алекс Лазаров, добре познат барабанист от клубната сцена.

 
Публикувахте от Karina Popova в 9 февруари 2016 г.


Когато имат участия, товарят техниката и заминават, а после се връщат да си доработват парчетата. Преди няколко дни Дичо спечели приза „Баща на годината“ от асоциацията на брюнетките. Оказва се, че той наистина е голяма работа като татко – Ариел не иска компанията на никого друг, щом го види. Тя го буди като по часовник всяка сутрин в 7 и той поднася бебешкото мляко, макар че преди месец госпожицата стана на година.

 
Публикувахте от Karina Popova в 22 август 2015 г.


„Аз съм млекарят, майка й я храни през другото време. Къпем я заедно, но тя я приспива. Мен ме буди призори“, смее се певецът и разказва, че в момента цялата Трявна е цъфнала в магнолии с чудни цветове. Най-любима играчка на Ариел била лъжица и сладураната добре си похапвала, но това не се отразявало на фигурата и била слабичка. Тя сега е в период, в който внимателно наблюдава родителите си и ги имитира. Щом прави така, значи става за музикант, шегува се Дичо.

 
Публикувахте от Karina Popova в 31 март 2015 г.


Той смята да издаде парчетата от 10-годишния си период на солов изпълнител в диск, озаглавен „Преди“, а през септември новите песни под името „Сега“. Първата част ще е с по-стари шлагери, а втората ще включва съвсем пресни творчески попадения, които Дичо е направил с момчетата под името Dicho And The Band.


Източник: в. "Монитор"

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори