Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-01-04 16:38:43 +0200 Седемгодишните сестри са истински хит в социалната мрежа, която боготвори красотата им Еднояйчните близначки Ава и Леа завладяха Instagram

Еднояйчните близначки Ава и Леа завладяха Instagram

Еднояйчните близначки Ава и Леа завладяха Instagram 470 900
Седемгодишните сестри са истински хит в социалната мрежа, която боготвори красотата им

Сестричките Ава Мари и Леа Роуз Клемент са новата Instagram сензация. Седемгодишните еднояйчни близначки са описвани като най-красивите момиченца и това никкак не е учудващо - те имат невероятен чар и огромни сияйни сини очи. 

За рожденния им ден през 2017 майка им Джаки пуска за първи път снимката им в социалната мрежа без да подозира какъв фурор ще бъде тя. Днес профилът на сестрите Клемент има над 237 хиляди последователи. 

Родителите им признават, че интерес към момиченцата са проявали детски модни агенции още като бебета, но те сметнали, че е прекалено рано да бъдат ангажирани с това в такава ранна възраст. След като снимките им в Instagram стават абсолютен хит обаче, Ава и Леа проявяват интерес към модата и вече са модели на детски дрехи. Майка им предложила, защото се интересувала какво е и тяхното мнение, защото освен това те се занимават и с уроци по плуване и танци.

 

Разгледайте снимките на красивите близначки тук:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори