Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2015-12-14 14:04:53 +0200 Детската стая - пространството, което ще приютява малкото ви дете, трябва да бъде съобразенo с неговите нужди и особености. Екологична боя за детската стая

Екологична боя за детската стая

Екологична боя за детската стая 470 900
Детската стая - пространството, което ще приютява малкото ви дете, трябва да бъде съобразенo с неговите нужди и особености.

Детската стая - пространството, което ще приютява малкото ви дете, трябва да бъде съобразенo с неговите нужди и особености. Цветът на стените е от особено значение. Уверете се, че боята, с която ще ги оцветите, е екологична, с натурални съставки, без отровни или други опасни вещества.

Как да различим екологичната от стандартната боя?

Повечето екологични бои имат специално означение на етикета. На него трябва да е изписано също, че боята е подходяща за интериорна употреба, токсичните съставки са силно ограничени или липсват, няма остра миризма на ацетон и са по-лесни за нанасяне.

Каква е ползата от използването на екологични бои в детската стая?

Осигуряваме на детето среда без токсини, канцерогенни вещества, хлорирани въглеводороди, изпарения, като едновременно с това минимизираме и рисковете за околната среда. Натуралните бои произлизат от растителни и минерални суровини, растителни смоли и масла от ленено семе и т.н.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори