Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-01-14 16:46:23 +0200 Новороденото момиченце било захвърлено в отдалечено горско селище в Колумбия. Жена полицай спаси бебе с кърмата си

Жена полицай спаси бебе с кърмата си

Жена полицай спаси бебе с кърмата си 470 900
Новороденото момиченце било захвърлено в отдалечено горско селище в Колумбия.

Жена полицай спаси живота на изоставено бебе, като го накърми, докато дойде линейка, разказва The Huffington Post.

Луиза Фернанда Уреа, която е родила съвсем наскоро, е попаднала на мястото, където е намерено изоставеното пеленаче - в шубраците в отдалечено горско селище в Колумбия.

Видяла, че детето умира от глад и е почти измръзнало и решила да нахрани новороденото с кърмата си, за да се опита да го спаси.

Пред местните медии Уреа разказва: „Аз съм майка от скоро и имам мляко. Почувствах нуждата на това малко бедно създание. Вярвам, че всяка жена би направила същото при тези обстоятелства“.


Лекарите казват, че ако не е била намесата на Уреа, бебето, което все още е било увито с част от пъпната пръв, може би е щяло да почине.

Единора Хименез, която е открила новороденото, си спомня: „Събирах портокали, когато чух нещо да плаче. Първо си помислих, че е котка, докато не погледнах отблизо. Видях, че това е малко момиченце“.

В момента бебето е под опеката на Колумбийския институт за семейна грижа, който търси подходящи осиновители. Полицията и здравните власти издирват биологичната майка, която може да получи обвинение в опит за убийство.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори