Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2017-07-11 14:23:20 +0300 Малките деца растат като гъби след дъжд... Запечатайте първите им дни с незабравима фотосесия Забавни идеи за фотосесия на новороденото

Забавни идеи за фотосесия на новороденото

Забавни идеи за фотосесия на новороденото 470 900
Малките деца растат като гъби след дъжд... Запечатайте първите им дни с незабравима фотосесия

Първият етап на родителството е период на големи надежди и вълнения като много родители търсят услугите на професионални фотографи, за да уловят магическата красота на новороденото. Ако ползвате услугите на професионалист или пък решите да направите домашна фотосесия, обмислете креативните предложения на Каролин Фонг.

 

  1. Фокусирайте се върху размерите на новороденото

Бебоците са малки миниатюрни фъстъчета само за кратък период от време,  така че е добре да уловите малките детайли – пръстчетата на ръчичките, палците на крачетата – в рамките на първите няколко седмици след раждането. Много от родителите ценят тези снимки, тъй като обръщайки поглед назад се озовават в една своеобразна машина на времето, спомняйки си първите дни на своето мъничко дете.

 

  1. Не изпускайте спонтанните моменти

Снимките на родители или братя и сестри, прегърнали и общуващи с новороденото, са също толкова значими както и самостоятелните снимки на мъничето. Опитайте се да запечатате тези непринудени мигове на любов и внимание. Със сигурност вашето дете ще ви бъде благодарно след години, а снимките ще му „разкажат“ момента, в който семейството му го е приветствало на бял свят.

 

  1. Уловете бебешките физиономии

В първите седмици и месеци бебетата бавно започва да изразяват емоциите си като правят различни физиономии и мимики. Понякога може да са радостни, друг път сърдити или пък изненадано да подпръцкват! Нека фотографът следи отблизо изражението на бебчето и със сигурност ще хване някои неочаквани моменти!

 

  1. Като маймунките

Ако имате и по-големи деца,  можете да ги помолите да участват във фотосесията с новороденото като копират жестовете или звуците на бебето.  Нека заниманието се превърне в едно весело преживяване и искрено забавление и за големите деца!

 

  1. Заедно със семейството

Не пропускайте да направят снимка на цялото семейство с новороденото, по възможност гушнати в леглото или на дивана. Освен радостта и вълнението, ще запечатате и миниатюрните размери на бебчето през първите му дни, в сравнение с останалите членове на фамилията.

 

Източник: www.parenting.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори