Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-10-04 15:34:15 +0300 И тази майка от Далас го доказва! За кърменето няма време и място

За кърменето няма време и място

За кърменето няма време и място 470 900
И тази майка от Далас го доказва!

Малко преди да се включи в хокейния мач на отбора си, Сабрина Пфайфър поема на ръце 5-месечната си дъщеря, за да я накърми.

Сабрина споделя, че играе хокей още от гимназията. Работила е и като рефер и треньор. Сега, след като вече е майка на малката Кейси, спортът продължава да бъде значима част от живота й.

"Със съпруга ми се запознахме, докато играехме хокей. Дори вече да не играем заедно, се опитваме да намираме време поне за един мач седмично. Дъщеря ни винаги е близо до нас и ни гледа, докато сме на леда. Надяваме се, че това ще я вдъхнови и след години ние двамата ще седим на трибуните, докато се наслаждаваме на нейната игра", казва майката.

Оказва се, че Сабрина не е единствената състезателка по хокей, която съчетава спорта с професията на майка. Тя е намерила още няколко жени в отбора, с които обменят съвети и ценен опит, свързани с кърменето.

Пфайфър се надява, че снимката, на която се вижда как кърми бебето си минути преди мача, ще окуражи и други родители. "Животът не спира след появата на децата - просто основният фокус се измества", убедена е тя.


Източник: huffingtonpost.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори