Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2020-01-20 16:51:14 +0200 Здравей! Babyspace.bg вече е на 3 години!

Babyspace.bg вече е на 3 години!

Babyspace.bg вече е на 3 години! 470 900
Здравей!

Babyspace.bg навършва цели 3 години! Вече проходихме уверено и продължаваме да работим със същата страст всеки ден, за да му помогнем да се развива!

Отне много време и много работа, за да станем по-добри, но ние оставаме верни на първоначалната си цел: да ти предоставяме информация, която ще ти помогне в пътя на подготовка, развитие, грижа и отглеждане на твоето дете. Защото няма по-красив от детския свят!

Продължаваме да търсим отговори на въпросите, които една майка си задава всеки ден. Нашата цел е да се сближим още повече, като отговорим на всеки един въпрос, който имаш и се консултираме с помощта на експерти и специалисти в областта на мадицината, пренаталната и неонаталната грижа. 

Съдържанието на Babyspace.bg сега е представено по достъпен начин и те каним да се запознаеш с всички продукти и услуги, които може още да не си пробвала:

  • Хранене: Здравословно и балансирано хранене за цялото семейство? И при това домашно направено! Организирай ежедневното си меню с вкусни рецепти, които малки и големи ще заобичат!
  • Експертни съвети от BabyspacePedia: Майчинството е дълго и непредсказуемо пътуване. Попитай ни всичко, което те интересува и нашите експерти ще отговорят веднага!
  • Забавни приложения: Можеш да изчислиш овулацията си, за да планираш зачеване; да предскажеш термина си и бъдещата зодия на бебето или пък да се позабавляваш като надникнеш в бъдещето с калкулатора за височина, ако се чудиш колко високо ще бъде детето ти!

Благодарим ти от сърце за подкрепата през последните 3 години! Ако имаш съвети или идеи ще се радваме да чуем твоето мнение. Не се колебай да се свържещ с нас по имейл, LIVE CHAT или формата за контакт.

Екипът на Babyspace

 

Коментари

Neutral avatar

Нашите спонсори

Нашите партньори