Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-05-11 10:50:32 +0300 Девет вместо петчленно ще е семейството на двойка от Австралия. Искахме трето дете. Е, ще имаме петзнаци!

Искахме трето дете. Е, ще имаме петзнаци!

Искахме трето дете. Е, ще имаме петзнаци! 470 900
Девет вместо петчленно ще е семейството на двойка от Австралия.

Шансът е бил 1 на 60 милиона. Ким Тучи и съпругът й вече имали две дъщери, когато решили, че искат още едно дете. Това желание им донесло най-голяма изненада в живота им – отивайки на лекар, Ким научила, че чака не едно, а пет бебета!

Тучи споделя в специално създадения си блог във Фейсбук:

„Преместиха ме на друг уред за по-ясна картина. Дойде и завеждащата отделението, за да провери отново това, което вече бяха видели другите лекари. Тя започна да брои – ЕДНО, ДВЕ, ТРИ, ЧЕТИРИ, ПЕТ!!! Правилно ли чух?? ПЕТ?? Краката ми се разтрепераха и започнах да се смея. Беше време да се обадя на съпруга ми. Когато му звъннах от стаята за ултразвук, не мисля, че ми повярва и затова направо дойде в болницата. Прочетох вълнението в очите му, когато ми каза: „Можем да се справим с това“.
 

 
Публикувахте от Surprised by Five в 20 септември 2015 г.


В 24-тата седмица от бременността Тучи се доверява на фотографката Ерин Елизабет Хоскинс и решава да увековечи очакването на петте си деца в красива плажна фотосесия.
 


Бременната Ким споделя в блога си, че, чисто физически, нещата става все по-трудни с наближаването на термина:

„С всеки изминал ден става все по-трудно да се справям с болката. Всяка част от тялото ме боли, а спането е почти невъзможно“, казва тя. "Колкото и възглавници да използвам, те не са в състояние да облекчат гърба и корема ми. Понякога се отчайвам толкова много, че ми иде да вдигна ръце и да се откажа!“.

Страницата на бъдещата майка на пет бебета във Фейсбук се следи до над 120 хил. души, които я окуражават и казват, че нямат търпение да видят новата фотосесия – с всички членове на голямото семейство!

Източник: Huffington Post

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори