Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-08-04 11:09:28 +0300 Вижте цялата палитра от емоции на едно 9-годишно момиче, което получава подаръка, за който мечтае цял живот. "Кажете ми, че не сънувам!"

"Кажете ми, че не сънувам!"

"Кажете ми, че не сънувам!" 470 900
Вижте цялата палитра от емоции на едно 9-годишно момиче, което получава подаръка, за който мечтае цял живот.

Малката Колет от Мисури има рожден ден. Става на 9. Родителите й казват да седне на дивана и да затвори очи. Когато ги отваря, в ръцете й вече е малкото бебе - кучето от породата Шиба ину.

Колет мечтае за този подарък от цели шест години. След като вижда кученцето, момиченцето казва: "Чакай малко". Секунди по-късно лицето й е обляно в сълзите на най-чистото щастие. "Уасаби. Името й ще е Уасаби", успява да каже невярващата рожденичка.

"Колет беше залята от емоции - от въодушевление до шок. Очаква това куче, откакто бе на три", признава майката Мишел. Родителите й обещали да получи подаръка, когато стане на 6, но се забавили с три години.

Очаква се семейството да финализира осиновяването на кучето днес, след като бъде оперирано от херния. Малката Колет е събрала пари от роднините си за рождения ден и вече е похарчила цялата сума за приготовления за пристигането на Уасаби у дома.


Източник: dailymail.co.uk

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори