Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2015-12-07 17:33:05 +0200 Жените са по-склонни да изберат по-срамежливи донори на сперма пред много общителните и харесвани мъже. Какво искат жените… от донора на сперма?

Какво искат жените… от донора на сперма?

Какво искат жените… от донора на сперма? 470 900
Мъжът трябва да е умен, срамежлив и спокоен.

Жените са по-склонни да изберат по-срамежливи донори на сперма пред много общителните и харесвани мъже, установи ново проучване, разказва Daily Mail.

Проучването на Стивън Уайт и проф. Бено Торглър от Технологичния университет в Куинсланд е събрало данни от участници на възраст между 23 и 66 години от Австралия, Канада, Великобритания, Италия, Швеция и САЩ.

Двамата изследователи са анализирали как жените избират донори на сперма. „Тъй като нуждата от донори на сперма в световен мащаб е огромна, неофициалният онлайн пазар се разраства непрекъснато“, твърди Стивън Уайт.

За целите на проучването интервюта са взети от 56 мъже и изследователите са останали доста изненадани от резултатите.

„Очакванията бяха мъжете, които се „предлагат“ на жените на онлайн пазара, да се представят като общителни, социални, отличаващи се в работата и по време на забавления. Оказа се обаче, че тези качества не са сред най-търсените от дамите и затова мъжете са се преориентирали към изтъкването на други – например срамежливост, интелигентност, спокойствие“, споделят експертите.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори