Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2017-11-29 17:45:27 +0200 9 идеи, които биха зарадвали мъжкото сърце Какъв коледен подарък да изберем за таткото?

Какъв коледен подарък да изберем за таткото?

Какъв коледен подарък да изберем за таткото? 470 900
9 идеи, които биха зарадвали мъжкото сърце

Коледните празници наближават с пълна сила, а умът ви е в трескава подговка за перфектните подаръци. Избрали сте чудесен комплект пижами за свекъра и свекървата, поне 3 различни играчки за детето, великолепна козметика за майка ви и онази джаджа, която баща ви си беше харесал онлайн. Но какво, по дяволите, ще изберете на любящата си половинка, човекът с когото сте свикнали да делите покрив ден и нощ и вече сте започнали да се изчерпвате откъм оригинални идеи? На помощ идва нашия наръчник как да изберем коледен подарък на онова същество, което хърка до нас нощно време, но едновременно с това не издава и стон, когато децата дърпат косата или брадата му - таткото!

 

1. Мултифункционална раница

Мултифункционалните раници са добър избор за заетите бащи. Често те комбинират различни дизайни, така че едновременно да имат отделени за лаптоп, бележник и телефон, но и също така свободно пространство за багаж, джобове за бутилка с вода или пакет храна, различни ушички и закачалки за карабинери, слушалки, а някои вървят в комлект и с портативна външна батерия за мобилния. Дизайните са разнообразни, така че да стават и за по-официално ежедневие, или пък да са напълно удобни и подходящи за преходи в планината.

 

2. Портативна тонколона

Портативните тонколони може да ви припомнят за магнетовоните от 70-те и 80-те, но в съвремието те са един много компактен, мощен и красив аксесоар. Предимството им е, че се зареждат чрез USB устройства, не е необходимо да се запасявате с батерии, тежат между 50 и няколкостотин грама, а звукът им е с изключително високо качество. Можете да ги свързвате с лаптоп (чрез USB) или със смартфон (чрез Bluetooth връзка) и да слушате любимите си песни по всяко време. Има модели, които могат да озвучат голяма зала пълна с хора, а също и такива, които са водоустойчиви.

 

3. Персонализирана халба за бира

Почти няма мъже, които да не обичат да се разхлаждат с бира в топлото време. Е, да, сега е зима, но това не прави този подарък по-малко подходящ. Хубавото на този подарък е възможността да персонализирате халбата със свое лично послание, шегичка само между вас двамата или изображението на любимия му футболен отбор. Вариантите са много, а услугите по гравирането на чашата обикновено се извършват във фотостудия, магазини за сувернити или от специализирани фирми.

 

4. Персонализирана тениска

След персонализираните чаши, разбира се, най-любими на мъжете са персонализираните тениски. Нещо закачливо, което да напомня за дома и семейството, като надпис "Татко мечок" или свързано с професията му като "<title>web developer</title>" със сигурност ще го накара да се усмихне в коледната сутрин.

 

5. Квадрокоптер с камера

Всеки пораснал мъж е едно малко момче в сърцето си, всички знаем тази аксиома. Е, наистина няма мъж, който да не се зарадва на таква играчка-джаджа! Лошото е, че децата могат дасе радват на подаръка на татко си повече отколкото на своите или да не му оставят време да си поиграе с него.

 

6. Коледен чорап със закачливи купони

Дори и да не разполагате със средства за грандиозни подаръци винаги можете да приложите стария трик със закачливите купони. Напълнете му един коледен чорап с купони за "100 целувки", "1 час в спалнята", "мач с приятели", "пица с колегите". "кино вечер" (със сигурност в съзнанието ви в момента се завихрят още поне 10 закачливи и палави идеи)., и му дайте картбланш да ги използва винаги, когато е в настроение!

 

7. Скъпа самобръсначка

Ако половинката ви обича да си "отглежда" брада или да я оформя по различни начини, инвестицията в по-скъп модел самобрсъначка обикновено си струва. Тя ще му позволи да изпробва вариации в бръсненето си, а доброто й качество гарантира по-малко врастнали косми и раздразнена кожа, отколкото при бръсначите-еднодневки.

 

8. Комплект за барбекю

Ако таткото до вас е човек, който си пада по излети и пикници, това е подаръкът! Мъжът се чувства особено мъж в моментите, когато пуфти над барбекюто и се връща целия опушен и омазан в сажди. Погалете самочувствието му и му покажете, че цените нещата, които му доставят удоволствие!

 

9. Книжка "какво харесвам в теб"

Ако си падате по романтичните подаръци, този тип книжка ще ви допадне. Ако сте сръчна и ви влече подобно творчество, можете да я направите сама, а в YouTube ще намерите десетки видеа с идеи. Другията вариант е да поръчате да ви направят онлайн - много творци поддържат онлайн и Facebook страници, за да показват и продават творенията си като скрапбук, албуми за сватби, албуми за бебета, бижута или керамични изделия, така че ако си подготвите списък с причини защо харесвате мъжа си, със сигруност ще намерите и кой да осъществи идеята ви!

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори