Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-07-28 15:10:24 +0300 За какво да внимаваме, преди да направим покупката? Как да изберем бански за бебето?

Как да изберем бански за бебето?

Как да изберем бански за бебето? 470 900
За какво да внимаваме, преди да направим покупката?
  1. Най-важен е комфортът на бебето. Облечете костюмчето на бебето и се уверете, че може да се движи свободно в него. Дрешката не трябва да е нито твърде свободна, нито твърде стегната. Прокарайте пръстите си под дрехата и проверете дали минават лесно без особено напрежение. Проверете дали материята е достатъчно еластична, за да сте сигурни, че няма да остави неприятни и болезнени следи по нежната бебешка кожа.
     
  2. Размерите обикновено са свързани с възрастта на бебето, но всяка марка има собствени особености. Проверете дали на етикета са изписани и височината и теглото на децата, за които е предназначен конкретният модел - това е най-сигурният ориентир. Не забравяйте, че бебетата растат много бързо и избегнете вероятността банският костюм да пасва идеално на бебето в началото на лятото, а в края му вече да е неизползваем.
     
  3. Огледайте добре дрешката за малки копчета, мъниста, ципове и други детайли, които биха могли да предизвикат задавяне при евентуално поглъщане.
     
  4. Кожата на бебето е много чувствителна и слънцето може да й навреди, дори през материята. Затова много производители вече предлагат бански със специална UV защита.


Източник: ebay.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори