Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2019-11-12 13:16:56 +0200 Изборът на подходяща количка може много да улесни ежедневните ви разходки с бебето. Как да изберем количка за бебето?

Как да изберем количка за бебето?

Как да изберем количка за бебето? 470 900
Изборът на подходяща количка може много да улесни ежедневните ви разходки с бебето и да ви помогне да им се насладите максимално.

Задайте се следните въпроси и намерете всички отговори, преди да направите покупката!

 

1.    Колко голямо е бебето? Ако купувате количка за първи път, вероятно тя е предназначена за новородено бебе, което все още не може да държи главата си изправена. Ако е за малко по-голямо бебе, спецификите могат да бъдат по-различни. Много колички са направени така, че да се напасват към възрастта на бебето – от легнало положение в пълен покой на цялото тяло до седнало положение.

 

2.    Колко бебета имате? Ако имате близнаци, тризнаци или дори повече бебета, разгледайте количките, предназначени за целта. Ако пък имате бебе и малко по-голямо дете, също съществуват опции, които да ви гарантират спокойно излизане навън и с двете деца.

 

3.    Къде отивате? Какъв вид количка ще изберете зависи и от терена, на който най-често ще я използвате. Ще се разхождате основно по равни повърхности – магазини, молове, детски площадки от градски тип? Или искате да се усамотявате в по-дивата част на близкия парк, където теренът е каменист? Не купувайте количка, която не отговаря на начина ви на живот.

 

4.    Кои екстри са от съществено значение за вас и от кои можете да се откажете, за да спестите пари? Съберете всички възможности в списък и преценете.


Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори