Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-06-29 16:53:30 +0300 4 начина да се забавляваме заедно и, едновременно с това, да развиваме уменията на детето. Как да насърчим децата да танцуват?

Как да насърчим децата да танцуват?

Как да насърчим децата да танцуват? 470 900
4 начина да се забавляваме заедно и, едновременно с това, да развиваме уменията на детето.

Да видите малкото си ангелче да танцува, без да го интересува заобикалящия го свят и хората, които го гледат… Тази гледка няма как да не ви накара да се усмихнете, нали?

Как да окуражим детето да го прави по-често?

  1. Докато чистите, готвите, шофирате – пуснете музика и пейте и танцувайте заедно! Това ви гарантира много смях и постоянно забавление с детето. Не забравяйте да заредите телефона си с любимите му песни, за да сте подготвени във всеки случай.
     
  2. Музикалните инструменти, без значение дали са истински или детски играчки, не само радват децата и ги насърчават да се движат ритмично, но и развива креативността им. Правете музика заедно и създавайте незабравими семейни моменти!
     
  3. Експериментирайте със забавни тоалети, докато танцувате у дома – цветни шалове, кърпи на главата или на кръста, обувки… Ако искате да насочите детето си към курсове по танци, помислете за подходящи дрехи и ги планирайте като разход.
     
  4. Нищо не е в състояние да развали партито ви така, както една… протичаща пелена. Погрижете се за този детайл, за да си осигурите спокойствие и забавление!


Източник: momontheside.com

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори