Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2017-07-11 15:28:04 +0300 Нашият страхотен наръчник за определяне на пола на бебето ви предлага креативни и забавни начини да отгатнете дали носите момче или момиче Как да определим дали ще имаме момче или момиче?

Как да определим дали ще имаме момче или момиче?

Как да определим дали ще имаме момче или момиче? 470 900
Нашият страхотен наръчник за определяне на пола на бебето ви предлага креативни и забавни начини да отгатнете дали носите момче или момиче

Напрежението е голямо: момче или момиче? Ултразвукът, разбира се, може да ви даде отговор бързо, но защо не се позабавлявате с малко гадаене преди това? Ето няколко нетрадиционни метода за определяне на пола на детето, с които със сигурност ще се забавлявате!

*Посочените техники са основани на културни традиции, градски митове и легенди, бабини дивитини, хорски суеверия и са представени за забавление като не гарантират акуратност!

 

Високо или ниско?

Само един поглед надолу може да ви подскаже истината: ако коремчето ви е високо, спокойно купувайте розови дрешки, купища панделки и финтифлюшки, но ако е ниско – веднага боядисайте стаята в синьо! Или обратното, зависи от кой край на страната сте и какво казват жените около вас.

 

„Но млъкни, сърце“

Следващият път като отидете на преглед попитайте следящият ви бременността лекар за сърдечния ритъм на вашето бебе. Според легендата, при пулс над 140 удара в минута ще се сдобиете с момиче, а ако е под 140 – с момче.

 

Сладко и кисело

Всеки ден ви се яде сладолед, дори в три през нощта пращате бедничкия си съпруг за студено лакомство? Бабите твърдят, че ако ви гони глад за сладко ще си имате момиченце, но ако нападате купища солени и кисели храни – значи ще е момче.

 

Отключете мистерията!

Тук е необходимо участието на приятел. Нека поставят ключ за кола пред вас като трябва да посегнете да го хванете. Ако го сграбчите откъм дръжката, честито – ще е момче! Ако го сграбчите откъм острата страна – момиче!

 

На мама хубавицата!

Сияете ли или сте цялата в пъпчици и петънца по време на бременността? Спокойно, според слуховете момиченцата крадат красотата на майка си, затова ако се чувствате повяхнала, причината е само в малката хубавица, която расте у вас. Обратното, ако пращите от розови бузки, бухнала грива и блеснали очи – скоро ще се появи един господин, ваше производство.

 

Пръстенче, пръстенче…

Старомодното гадаене иде на помощ! Свалете венчалната си халка (ако можете, иначе всеки друг ВАШ пръстен върши работа), вържете я на конец и я увесете над коремчето си. Ако се завърти в кръг – момче, ако се залюлее напред назад – момиче!

 

Стъпила на палубата…

Чувствате се като болен от морска болест на кораб през първия триместър или пък през цялата бременнност? Ами честито, очаквате момиче! Почти никакво или дори не сте чували за това чудо – сутрешното гадене – индикира, че спокойно можете да се готвите за момче.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори