Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-04-25 13:27:47 +0300 Филип ли ще се казва малкият принц? Катрин роди за трети път!

Катрин роди за трети път!

Катрин роди за трети път! 470 900
Филип ли ще се казва малкият принц?

Херцогинята на Кеймбридж Катрин стана майка за трети път! В понеделник по обяд на бял свят се появи вторият ѝ син.

Принц Уилям бе неотлъчно до нея от постъпването ѝ в частното крило "Линдо" на болница "Сейнт Мери" още от ранните часове на деня. 

В късния следобед, каквато е практиката във Великобритания, херцогинята и бебето бяха изписани и се прибраха у дома в двореца Кенсингтън. Малко преди това Уилям доведе баткото Джордж и каката Шарлот да видят майка си и да се запознаят с новото си братче. Децата бяха видимо развълнувани и щастливи. 

 

Prince George and Princess Charlotte arrive with The Duke of Cambridge at St Mary’s Hospital to meet their little brother.

Публикация, споделена от Kensington Palace (@kensingtonroyal) на

Името на новият член на кралската фамилия все още не е обявено официално. През последните месеци залозите падаха основно върху Алис, ако е момиче, и Филип - ако е момче. Наскоро принц Уилям се пошегува, че би искал да е Джак или Джаки. Името на бебето ще бъде официално оповестено на тържествената церемония по представянето на кралския наследник пред народа.

Отправяйки се към дома, Катрин напусна болницата с тоалет на Джени Пакман, донесен лично от стилистката ѝ. Мнозина направиха сравнение с тоалета на лейди Даяна от изписването на принц Хари през 1984г. - червена рокля с бяла якичка. Херцогиня на Кеймбридж е известна с това, че често прави алюзии към стила на лейди Ди, и хората разчитат поведението ѝ като изключително мил жест към Уилям, с който иска да направи покойната му майка част от живота им.

 

Prince George and Princess Charlotte arrive with The Duke of Cambridge at St Mary’s Hospital to meet their little brother.

Публикация, споделена от Kensington Palace (@kensingtonroyal) на

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори