Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-04-13 11:17:20 +0300 Бременна жена отложи животоспасяващо лечение, за да спаси нероденото си бебе.  Когато майчината любов създава чудеса!

Когато майчината любов създава чудеса!

Когато майчината любов създава чудеса! 470 900
Бременна жена отложи животоспасяващо лечение, за да спаси нероденото си бебе. 

Ким Вейлънкърт е истински боец! Когато петото й дете е напът да се роди, лекарите й поставят диагноза рак на мозъка. Но това не я сломява.

Всичко започва преди около 4 месеца, когато Ким е в петия месец на бременността. Няколко дни страда от грипни симптоми, като гадене и силни главоболия. След няколко дни медиците откриват два бързоразвиващи се тумора - единият е в предната част на мозъка, а другият - в опасна близост до мозъчния ствол. Единственият начин болестта да бъде преборена е туморите да бъдат хирургично отстранени, след което да се проведе лъчетерапия, която да разбие остатъчните ракови клетки. Процедурите отнемат около 6 седмици.

Операцията преминава успешно и Ким веднага продължава с терапията, но не за дълго. Месец и половина преди раждането жената решава да прекрати лечението, за да спаси бебето си.

"Синът ми ме спаси и искам да направя същото за него".

И тя наистина успява! Уайът Ели се ражда жив и здрав! Ким е истински победител. Сега единственото, което й остава, е да продължи терапията си и да се радва на прекрасните си деца!


Източник: dailymail.co.uk

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори