Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-11-09 13:44:47 +0200 Бременните жени обикновено започват да усещат движенията на бебето в утробата около 16-22 седмица на бременността.  Кога и таткото ще усети движенията на бебето в утробата?

Кога и таткото ще усети движенията на бебето в утробата?

Кога и таткото ще усети движенията на бебето в утробата? 470 900
Бременните жени обикновено започват да усещат движенията на бебето в утробата около 16-22 седмица на бременността. 

Сигурно вече нямате търпение да споделите тази емоция и с бъдещия татко и се чудите кога и той ще може да усети как бебето ви се движи!

Повечето майки казват, че това се случва между 20-тата и 30-тата седмица на бременността. Някои жени усещат движенията на бебето и отвън по-рано, а други по-късно - особено, ако са с наднормено тегло или с предно разположение на плацентата.

Ето какво споделят някои майки за момента, в който любимите им са успели да се порадват на движенията на растящото бебе в утробата им!

"В момента, в който усетех бебето да рита, веднага карах мъжа ми да сложи ръката си върху корема ми. И така седмици наред без никакъв резултат! Най-накрая в 25-тата седмица се случи и беше велико!"

"Около 20-тата седмица съпругът ми усети за пръв път малките удари в корема ми".

"Бяхме много нетърпеливи и, след безброй опити, мъжът ми усети движенията на дъщеря ни в 24-тата седмица!"

"Беше в 22-рата седмица. Осъзнах какво точно се случва, когато видях как коремът ми се движи! Все едно някой се опитваше да ми помаха отвътре!"


Източник: thebump.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори