Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2019-09-20 13:47:01 +0300 Часовете за хранене на бебето не се влияят от това къде се намирате в момента. Кърменето извън дома

Кърменето извън дома

Кърменето извън дома 470 900
Часовете за хранене на бебето не се влияят от това къде се намирате в момента.

Часовете за хранене на бебето не се влияят от това къде се намирате в момента. Ами, ако сте в претъпкан мол или на детската площадка?

 

В колата

Освен че ви дава възможността да пътувате свободно, където и когато пожелаете, вашият любим автомобил може да ви спести и неудобствата от кърменето извън дома. В колата можете да кърмите бебето си далеч от погледите на непознатите хора навън. Освен това бихте могли да му пуснете музика.

 

Риза

Копчетата на ризата, които могат да се отварят само на определени места, ще ви помогнат да се почувствате по-комфортно.

 

Мултифункционалният шал

Шалът винаги намира място в женския гардероб. Сега той също може да бъде включен в дневната разходка с бебето. Когато плачът се превърне в: "Искам да ям. Веднага!", шалът се превръща в удобно прикритие.

 

Само вие двамата

Дори когато сте в помещение, пълно с хора, с малко търсене можете да намерите някое по-усамотено ъгълче, което да ви приюти по време на кърменето.

 

Внимание! При никакви обстоятелства не трябва да се чувствате неудобно, когато трябва да кърмите бебето си на обществени места. Нека не забравяме, че кърменето е най-ценното нещо, което можете да дадете на вашето бебе от първия ден на живота му. Ако все пак не ви харесва кърменето извън дома, правете го, преди да тръгнете на ежедневната си разходка.

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори