Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2022-02-22 17:16:29 +0200 През месец март 2022г.  Логопедия.БГ (www.logopedia.bg) организира за четвърта година кампания за безплатни консултации с водещи специалисти логопеди. Логопед с добро сърце 2022

Логопед с добро сърце 2022

Логопед с добро сърце 2022 470 900
През месец март 2022г.  Логопедия.БГ (www.logopedia.bg) организира за четвърта година кампания за безплатни консултации с водещи специалисти логопеди.

Времето на провеждане на кампанията за безплатни консултации с логопед не е избрано случайно. През месец март отбелязваме Европейския ден на логопедичната терапия (6-ти март), който българските логопеди разпознават и като свой професионален празник.

През тази година кампанията се провежда под надслов „Тук сме за да ви помогнем“ и се фокусира върху необходимостта да бъдат подкрепени семействата за трудностите, които срещат в изграждането на езикови и комуникативни умения при децата, в момент на ограничени социални контакти и подобряване на разбирането за важността на логопедичната терапия в периода на ранното детство.

Целта на инициативата е да бъде осигурен достъп до консултация с изявени специалисти логопеди в цялата страна и да популяризираме работата на езиково-говорните терапевти. Логопедите, които се включват в кампанията, работят изцяло на доброволен принцип - водени от любовта към всяко дете.

 

Логопедия.БГ е създадена като пространство за проверена и научно обоснована информация за логопеди и родители през 2010 година. В тази платформа можете да откриете новини и интересни проучвания от света на логопедията, контакти на логопеди в цялата страна и библиотека с безплатни материали за работа.

От 2018г. се организират редовни кампании за безплатни логопедични консултации, като тази година предстои 4-то издание на инициативата. 

 

Искам да направя безплатна консултация с логопед за моето дете. Какво трябва да направя?

За да си запазите час за безплатна консултация е необходимо да извършите следните стъпки:

  1. Отворете kauza.logopedia.bg
  2. От главното меню изберете „Логопеди“
  3. Напишете за кой град се интересувате в полето за търсене.
  4. Вижте профилите на специалистите и изберете при кого желаете да си запазите час за консултация.
  5. Свържете се с логопеда и съобразно неговите свободни часове запазете своя час.

Организаторите на кампанията не се ангажират с наличие на свободни часове при специалистите. Моля, имайте предвид, че те ще бъдат ограничен брой.

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори