Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2020-09-18 10:53:49 +0300 Някои хора практикуват йога само онлайн. Други никога не са опитвали онлайн занимания в живота си. Майки, пробвахте ли йога онлайн?

Майки, пробвахте ли йога онлайн?

Майки, пробвахте ли йога онлайн? 470 900
Някои хора практикуват йога само онлайн. Други никога не са опитвали онлайн занимания в живота си.

Налага ви се да пътувате определено време в час пик до йога студиото? Притесненията дали ще успеете да тръгнете навреме от работа, дали трафикът няма да ви забави, дали ще намерите място за паркиране и ще успеете да стигнете навреме за началото на практиката са само част от причините, поради които мнозина избират въобще да не се занимават с подобен тип спорт. 

Друга често срещана причина да не практикувате йога, гимнастика или друг спорт е липсата на време, особено при майките с малки деца. Означава ли това обаче, че за вас няма никакви възможности или алтернативи? Разбира се, че не!

Интернет и телевизията ни дават невероятното предимство да съчетаем натоварения си график с необходимостта от релаксация и поддържане на активна физическа форма. Ето нашите топ 3 предложения, които да изпробвате този уикенд! Освен това, те са напълно подходящи за бременни или за майки с малки деца!

 

1) Йога студио ПАТЛАДЖАНИ

ПАТЛАДЖАНИ е малко уютно студио, където йогите преподават с любов и грижа. Във Facebook видеата им ще откриете над 100 йога практики, като една немалка част са посветени на йогата по време на бременността.

 

 

2) Училище за бъдещи родители "Мисия Мама" на акушерката Анелия Стойчева

 

Гимнастиката "Мама и бебе" е всяка сутрин в четвъртък от 10ч live на Facebook страницата на училището тук. "Мисия Мама" предлага и специализирани индивидуални курсове за бъдещи родители, грижи за бебето и консултации за раждането.

 

 

3) Мама съм - Не на диастазата

🔥 Тази събота ще разкрием тайната за прибирането на коремчето и диастазата след раждането. Включи се в безплатна онлайн...

Posted by Мама съм - Не на диастазата on Monday, 14 September 2020

 

Треньорът и специалист по ресторативно движение Ваня Висарионова предлага специални практики за подготовка за раждането и възстановявавне след него. Освен онлайн, нейни практики можете да гледате и по WNESS.TV

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори