Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2019-10-29 11:02:15 +0200 Екскурзоводите Виктор Топалов и Диана Фиданова организират първата по рода си инициатива - исторически "Семейни обиколки на София". Малки и големи на семейна обиколка на София

Малки и големи на семейна обиколка на София

Малки и големи на семейна обиколка на София 470 900
Екскурзоводите Виктор Топалов и Диана Фиданова организират първата по рода си инициатива - исторически "Семейни обиколки на София".

Обиколките имат за цел да запознаят малки и големи с историята на столицата, славни случки от миналото и любопитни факти. 

 

Събитията се провеждат обичайно в неделя предиобед при минимум 5 записани семейства. Маршрутът с продължителност около час и половина започва от паметника на Борис Христов, намиращ се на пл. Св. Александър Невски и минава през Народното събрание, базиликата Св. София, Паметника на Незнайния воин, Руската църква, бившия Царски дворец, БНБ, Археологическия музей, Президентството и ротондата "Св. Георги".

 

Участието става с предварително записване на Facebook страницата на инициативата и се заплаща по 10 лв. на семейство от двама родители с до две деца.

 

За повече информация можете да разгледате страницата на "Семейни обиколки на София" или да чуете интервюто на БНР по програма "Хоризонт" .

 

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори