Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-11-26 11:49:53 +0200 МБАЛ „Света София“ с удоволствие ви кани на тържественото откриване на Корпус 2 на болницата. МБАЛ "Св. София" открива тържествено Корпус 2 на болницата на 28 ноември!

МБАЛ "Св. София" открива тържествено Корпус 2 на болницата на 28 ноември!

МБАЛ "Св. София" открива тържествено Корпус 2 на болницата на 28 ноември! 470 900
МБАЛ „Света София“ с удоволствие ви кани на тържественото откриване на Корпус 2 на болницата.

Официалната церемония по прерязването на лентата ще се проведе:

на: 28.11.2018 г. (сряда)

от: 11.00 до 12.30 часа

адрес: бул. „България“ 104 (до стария корпус на болницата)

 

Това е един проект с кауза, реализиран от екип професионалисти, отдадени на призванието да лекуват, да даряват нов живот, да спасяват болните и хората в нужда. Масивната 8 етажна сграда, погледната от птичи поглед, наподобява белите дробове в човешкия организъм, чрез който медицината „диша“ по нов, съвременен и модерен начин.

Корпус 2 е естествено продължение на работещата близо 13 години болница и се намира в непосредствена близост до МБАЛ „Света София“.

Най-новото медицинско бижу разполага с нови, супермодерно обзаведени 7 операционни зали, хемодиализен център, хоспис за възрастни хора, реанимация, 393 болнични легла. Ще бъдат застъпени почти всички медицински специалности.

Постиженията на медицинската технология, които са съчетани със съвременна и уютна сграда, естествено привличат български лекари, които работят в чужбина, да се върнат и лекуват в родната си страна и в МБАЛ „Света София“.

На покрива на Корпус 2 е разположен енергиен център, който включва всички съоръжения за дейности свързани с климатизация, вентилация и топлопроизводство, като за целта се използват газови термопомпи. „Зелената“ болница разполага и с 10 места за електроавтомобили със станции за зареждане.

Целият екип на МБАЛ „Света София“ ви кани да споделите заедно празника!

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори