Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2017-11-14 17:17:25 +0200 Здравният справочник на Babyspace "Здраве и дете" е първото по рода си мобилно приложение за родители на български език Мобилното приложение "Здраве и дете" в помощ на младите родители

Мобилното приложение "Здраве и дете" в помощ на младите родители

Мобилното приложение "Здраве и дете" в помощ на младите родители 470 900
Здравният справочник на Babyspace "Здраве и дете" е първото по рода си мобилно приложение за родители на български език

Да станеш родител е едновременно най-прекрасният момент и най-гоялмото предизвикателство в живота ви. Малките сладки пръстчета, нослето и тези блестящи малки очички са най-удивителното нещо, което сте виждали някога, нали? Но с поемането на новороденото в ръцете си за пръв път през тялото ви минава и онази тръпка на паника пред отговорността за новия живот.

Неслучайно хората, които стават родители за пръв път, са изключително притеснени и дори най-леката кихавица от страна на бебето може да ви запрати в чакалнята на детския педиатър.

Всички тези притеснения са нормални и нещо често срещано сред младите родители. Обаче педиатърът невинаги е на разположение, а информацията в интернет често е твърде разностранна.

Именно за да отговорим на повечето въпроси свързани със здравето и развитието на бебето, създадохме мобилно приложение, специално предназначено за настоящи и бъдещи майки – Здравния справочник на Babyspace „Здраве и дете“. Той е разработен с подкрепата и сътрудничеството на акушерките и медицинските специалисти от Българската асоциация на специалистите по здравни грижи (БАПЗГ), за да гарантираме, че съдържанието му съответства на практиката за качествени здравни грижи, предоставяни у нас.

Благодарение на мобилното приложение "Здраве и дете" ние ви даваме лесен и бърз достъп до систематизирана информация на различни теми. Тя е разделена в няколко основни категории:

  • Първите месеци: Можете да намерите основни насоки, чрез които да следите дали бебчето ви се развива нормално и да обсъждате евентуални различния при ежемесечното посещение при вашия педиатър. От полза ще ви бъде и краткият наръчник за хранене и кърмене на бебето, като имаме и секция специално посветена на емоционалността на скоро родилата майка.
  • Боледуване в детството: Разберете кои са най-често срещаните здравословни проблеми при бебетата и малките деца – кои са техните симптоми, за какво да следите и по какъв начин можете да ги облекчите. При най-малкото съмнение за сериозен здравословен проблем следва да се консултирате с педиатъра си.
  • Безопасност и грижа: Научете какво да правим при инциденти у дома, какви са задължителните и препоръчителните имунизации в зависимост от възрастта, как да се грижим по-добре за себе си семейството си.
  • Полезни контакти: В тази категория ще намерите контакти на най-близките спешни здравни заведения, които разполагат с детски отделения, като имате възможност веднага да наберете директния телефон, за да се свържете с тях.

  

Свалянето и използването на приложението е напълно безплатно, като имате възможност да се регистрирате или да изберете да го използвате без регистрация. Приложението не заменя консултацията и посещението при педиатър, но ви помага да бъдете подготвени и информирани по всички въпроси, които могат да изникнат в този чувствителен и понякога труден период, какъвто е първата годинка на вашето дете.

Пожелаваме ви едно невероятно изживяване през приключението, наречено майчинство, и ще бъдем до вас с полезни съвети и информация във всяка стъпка от него!

Свалете сега безплатно Здравния справочник на Babyspace "Здраве и дете" за мобилни устройства от тук! За нуждите на всяка майка!

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори