Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2021-05-18 10:16:03 +0300 Първи стъпки в английския език. МОЯТА ТЕТРАДКА МОНТЕСОРИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

МОЯТА ТЕТРАДКА МОНТЕСОРИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

МОЯТА ТЕТРАДКА МОНТЕСОРИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК 470 900
Първи стъпки в английския език.

Излезе от печат Моята тетрадка Монтесори по английски език – пълноцветно учебно помагало, предназначено за децата на 5-8 г. възраст, които за първи път се запознават с най-разпространения чужд език в света. Изданието е най-новото от поредицата на ИК „Колибри“ – „Моята тетрадка Монтесори“ и е създадено по лиценз на LAROUSSE – известно френско издателство, популярно с успешните си илюстровани образователни издания за деца.

Моята тетрадка Монтесори по английски език е подходяща както за деца от предучилищните групи на детската градина, така и за ученици от 1. и 2. клас, които за първи път се срещат с английския език. Тетрадката запознава децата чрез подходящи и атрактивни цветни илюстрации с всички основни теми като празници, професии, транспортни средства, животни, растения, части на човешкото тяло, училище, облекло, хранене, спорт, игра. В края на учебното помагало има речник на взетите думи, както и тематични карти за изрязване, подходящи за многократна употреба. По забавен начин са представени всички букви на английската азбука и тяхната употреба.

Моята тетрадка Монтесори по английски език съдържа 50 упражнения, с помощта на които децата затвърждават научените думи и усвояват основни изрази на английски език. Аудио съдържанието на учебното помагало е достъпно в интернет и предлага допълнителни стихотворения и песни за деца на английски език.

С помощта на Моята тетрадка Монтесори по английски език детето може да работи с родител или учител, но и самостоятелно да упражнява вече придобитите знания.

Учебното помагало е особено подходящо за детски и начални учители, които преподават и английски език на децата, като им предлага един приятелски и атрактивен педагогически подход.

Можете да поръчате на www.colibri.bg , както и на Национален телефон за поръчки за цялата страна 070018028.

Детски градини, училища, библиотеки и езикови школи ползват отстъпка в размер на 20% от коричната цена.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори