Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2021-05-31 10:40:09 +0300 Излезе от печат Моята тетрадка Монтесори по четене и писане (116 стр., 14 лв.) МОЯТА ТЕТРАДКА МОНТЕСОРИ ПО ЧЕТЕНЕ И ПИСАНЕ

МОЯТА ТЕТРАДКА МОНТЕСОРИ ПО ЧЕТЕНЕ И ПИСАНЕ

МОЯТА ТЕТРАДКА МОНТЕСОРИ ПО ЧЕТЕНЕ И ПИСАНЕ 470 900
Излезе от печат Моята тетрадка Монтесори по четене и писане (116 стр., 14 лв.)

Тя е подходяща за деца на 5-7-годишна възраст, които вече са се запознали с буквите и започват да се учат да четат и пишат. Предназначена е за първокласници, но също и за по-малки деца, които по-рано са се запознали с буквите от българската азбука. Детето първо чува звука, после вижда буквата, с която той е свързан и накрая го открива в конкретни думи, с които по-късно образува изречения.

В тетрадката са дадени три вида упражнения по трудност. Най-лесните са означени като Розова серия. Те включват съставяне на най-прости и къси думи и изречения с тях. Следващата по трудност е т.нар. Тъмночервена серия, която включва по-дълги думи и по-дълги изречения. Третата, Сива серия, съдържа упражнения с думи над 5-7 букви и по-сложни изречения.

Към всички серии има упражнения за затвърждаване на знанията под формата на игри с карти, които се изрязват от края на тетрадката, и работа с мобилна азбука.

Моята тетрадка Монтесори по четене и писане от Марияна Миткова е продължение на Моята тетрадка Монтесори за буквите и звуковете от същия автор. След като се запознаха с всички букви и начина на тяхното изписване, малките читатели вече могат да съставят думи и изречения по лесния и приятелски метод на Мария Монтесори. В Моята тетрадка Монтесори по четене и писане те вече могат да се запознаят с печатните и ръкописните, главните и малките букви на българската азбука, които се редуват при изписването на думите в упражненията.

Можете да поръчате на www.colibri.bg,  както и на Национален телефон за поръчки за цялата страна 070018028.

Детски градини, училища, библиотеки и езикови школи ползват отстъпка в размер на 20 % от коричната цена.

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори