Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-04-11 14:33:30 +0300 Баща и син снимат клипове, за да забавляват работещата майка. Най-веселият дует!

Най-веселият дует!

Най-веселият дует! 470 900
Баща и син снимат клипове, за да забавляват работещата майка.

Този татко е измислил изключително забавен и креативен начин да държи по-близо работещата си съпруга до бебето им, което ужасно много й липсва!

Да се върнеш на работа след майчинството е доста трудно - свикнали сме да прекарваме 24 часа на ден с бебето и сега няколкото часа в офиса, които ни разделят с него, ни се струват като цяла вечност.

Когато Присила Брус се връща на работа, мъжът й Ерик решава да се позабавлява с мобилното приложение Dubsmash, което позволява на потребителите да създават кратки клипове на фона на известни песни, части от филми и т.н. Резултатът? Невероятни и много смешни видеа с бебето Джак и неговия баща. Приятелите на семейството във Фейсбук толкова ги харесват, че непрекъснато искат още и още, което мотивира Ерик да снима все повече клипове. Накрая направил и компилация от най-добрите им хитове от последната една година.

В тези близо 3 минути ще видите ежедневните ситуации, с които се сблъсква един татко, който отглежда бебето си, аранжирани с реплики от филми и анимации и класически песни и модерни хитове!
 

 

Източник: Todaysparent.com 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори