Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2022-04-28 17:29:15 +0300 Не пропускайте да зарадвате вашето дете с новите тайни дневници от ИК "Хермес"! Новите тайни дневници от ИК "Хермес" са вече тук!

Новите тайни дневници от ИК "Хермес" са вече тук!

Новите тайни дневници от ИК "Хермес" са вече тук! 470 900
Не пропускайте да зарадвате вашето дете с новите тайни дневници от ИК "Хермес"!

Таен дневник за геймъри

 

ЯЖ. СПИ. ИГРАЙ. ПОВТОРИ.

ТОВА ЛИ Е ГЕЙМЪРСКИЯТ ТИ ДЕВИЗ?

 

В този супер забавен таен дневник може да си отбелязваш всичко от геймърското ежедневие, както и нещата, които обичаш, и то без да си пред екрана!

Тук ще намериш въпроси, тестове и места, на които да изброиш любимите си игри, най-високите си резултати и най-силните ти противници! Ще откриеш забавни занимания, полезни съвети и празни страници, на които да си записваш любопитни неща, свързани с игрите.

Използвай флумастера с невидимо мастило, за да добавиш елементи на изненада или да запишеш тайни, които се разкриват само когато се осветят с UV светлината!

 

 

Таен дневник за модата

Здравей!

В ръцете си държиш дневник за модни тайни, който е само и единствено твой. В него можеш да си отбелязваш различни неща, свързани с твоя стил и индивидуалност. Ти решаваш какво точно! Не забравяй, че никой не те познава по-добре от самата ТЕБ. На тези страници можеш да проявиш най-дивата, забавна и впечатляваща страна на модното ти „аз“. Използвай въображението си да създадеш невероятни тоалети, които изразяват настроението ти, твоята същност и мечти.

Защо да рисуваш обикновено съчетание от дънки и топ за среща с приятелки на сладолед, като можеш да измислиш готин космически скафандър за излизане с приятели да пиете млечни шейкове на Млечния път?

Защо да рисуваш модели от висшата мода, а не котки от висшата мода?

Или пък да решиш, че раираните тениски вече не са актуални и последният тренд са тениски с бонбони – истински бонбони!

В дневника ще намериш също така въпроси, тестове, различни занимания, идеи за проекти на празните страници. Няма никакви ограничения, затова се осмели да създадеш най-дръзките дизайни.

Използвай флумастера с невидимо мастило, за да добавиш елементи на изненада в дизайните или пък за свръхсекретни мисли и тайни проекти. (Написаното с невидимото мастило се вижда само когато се освети с UV светлината.)

 

Ще ги откриете онлайн или във физическите книжарници! 

 

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори