Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2021-09-28 13:02:42 +0300 Специалистите от Ин витро АГ център Димитров прилагат успешно процедурата Вътреяйчникова апликация на автоложна (собствена) обогатена с тромбоцитни фактори плазма. Новост в репродуктивната медицина: Метод за "подмладяване" на яйцеклетките

Новост в репродуктивната медицина: Метод за "подмладяване" на яйцеклетките

Новост в репродуктивната медицина: Метод за "подмладяване" на яйцеклетките 470 900
Специалистите от Ин витро АГ център Димитров прилагат успешно процедурата  Вътреяйчникова апликация на автоложна (собствена) обогатена с тромбоцитни фактори плазма.

Екипът на Ин витро АГ център Димитров е сред пионерите, които успешно въвеждат нови репродуктивни методи в страна ни.  Едно от последните достижения на световната медицина е в помощ на жените с намален или изчерпан яйчников резерв. Екипът на Ин  витро АГ център Димитров премина обучение при специалисти от  Wunschbaby Institut Feichtinger във Виена, които работят по метода за „подмладяване“ на яйчниците и го прилагат единствени в България.

Методът се основава на позната в медицината процедура, при която се използва собствена кръв, която се преработва и обогатената на  тромбоцитни растежни фактори плазма се връща отново в тялото. По този начин се ускоряват естествените механизми и процеси на регенерация.

- Манипулацията е безболезнена и не изисква упойка.

- Плазмата не е токсична,  не предизвиква алергии, отхвърляне и нежелани реакции.

- Няма установени странични ефекти.

- Манипулацията е атравматична, не изисква дълъг период на възстановяване и се извършва при строго спазване на протокола на процедурата.

За получаване на плазмата от пациентките се взема кръв, която се обработва на място в клиниката по специална биотехнология, след което се инжектира в яйчниците. Останалото количество от плазмата се апликира във влагалищните сводове.

 

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори