Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-03-20 12:41:26 +0200 "Аз приемам" - разноцветното предизвикателство в подкрепа на слънчевите хора със Синдром на Даун Обуй шарени чорапи на 21-ви март!

Обуй шарени чорапи на 21-ви март!

Обуй шарени чорапи на 21-ви март! 470 900
Фондация "Живот със Синдром на Даун" с разноцветно предизвикателство в подкрепа на слънчевите хора със Даун-синдром

Тази година Краси, Силвена, Крис и Микаела от Фондация "Живот със Синдром на Даун" отправят разноцветно предизвикателство за Международния ден на хората със Синдром на Даун:

1. Обуйте шарени чорапи на 21-ви март!

2. Направете снимка със чорапите, или видео - Аз приемам хората със Синдром на Даун.

3. Споделете снимката във Фейсбук или Инстаграм, като отбележете #животсъссиндромнадаун и тагнете профилът ни, @Живот със Синдром на Даун.

4.Предизвикайте 3-ма приятели да направят предизвикателството.

 

21-ви март е международен ден на хората със Синдром на Даун и по цял свят хората обуват шарени чорапи, за да покажат, че светът е шарен! Предизвикваме всички вас и също всички известни личности и влогъри да направят същото, като призоват и своите последователи, за да покажем, че заедно можем да подкрепим хората със Синдром на Даун и всички да разберат за слънчевите хора със Синдром на Даун!

 

 

Фондация "Живот със Синдром на Даун" е финалист в конкурса "ПРОМЯНАТА 2016/17 г" - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира съвместно с фондация "Промяната", част от Reach for Change. Проектът получи най-много гласове в онлайн кампанията от всички финалисти в конкурсите на Reach for Change в 10 държави за последните 3 год.  


Фондация "Живот със Синдром на Даун" е основана от Красимир Ламбов и Силвена Христова, семейство от Варна и родители на най-страхотния батко Крис и слънчевата Микаела. За себе си те казват:
"Искаме да променим обществените нагласи, защото хората със Синдром на Даун са част от нас и имат право на достоен и щастлив живот в семейна и подкрепяща среда.
Искаме да покажем, че хората с тази диагноза могат да се развиват и да постигат страхотни резултати.
Искаме да им бъде даден шанс за обучение, реализация, за един независим и самостоятелен живот.
Искаме да ги опознаете чрез нашите клипове, защото в България се раждат 100 деца годишно с тази диагноза, но повечето са изоставени или скрити от обществото, а те са едни прекрасни слънчеви хора.
Промяната е напълно възможна, защото тя е вътре в нас! Променяйки себе си и своите нагласи, вие променяте живота на хората със Синдром на Даун в положителна посока!"

 

Благодарение на усилията на Красимир и Силвена, тази година фондацията организира обучение на директори и учители/педагози със специалисти, които да ги запознаят с различните диагнози и особеностите на работата с деца със Синдром на Даун. "Животът със Синдром на Даун" също така финансира тренировки и уроци по плуване за 10 деца с Даун във Варна и 10 деца със Даун в София.

Можете да подкрепите каузата на "Живот със Синдром на Даун" като закупите чаша с кауза - можете да поръчате на лично съобщение във Facebook или Instagram профила на фондацията. А благодарение на закупуването на чашите с кауза, от фондацията ще организира напълно безплатно детски летен лагер за деца със Синдрома от Варна и региона.

 

Можете да гледате видеата на "Живот със Синдром на Даун" в Youtube, Facebook и Instagram.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори