Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-05-17 13:16:16 +0300 Всяка 10-та пациентка на болницата не живее в София и областта Отлична оценка за женската консултация на ДКЦ "Света София"

Отлична оценка за женската консултация на ДКЦ "Света София"

Отлична оценка за женската консултация на ДКЦ "Света София" 470 900
Всяка 10-та пациентка на болницата не живее в София и областта

Отличен 6 - това е оценката от проведеното проучване на удовлетвореността на бременните и родилите жени, които са се доверили на АГ специалистите на МБАЛ ''Света София''.

Първите резултати от анкетите бяха представени пред екипа на АГО от д-р Александър Кобаков. Провеждането на прегледите е оценено като отлично от 83 на сто от бременните, а 10 на сто го определят като много добро. 94% от всички анкетирани пациенти твърдят, че провежданата женска консултация напълно отговаря на очакванията им.

В рамките на традиционния за МБАЛ "Света София" колегиум д-р Кобаков разясни пред колегите си какво включва съвременната женска консултация и каква е ролята на НЗОК, която е оценила пренаталната грижа от 12 г.с до 40 дни след раждането на 80 лв.

"Горда и щастлива съм от оценката, дадена за провежданата женска консултация. Всяка една бременна има достъп до най-модерните средства. И като апаратура и като специалисти работим така, както е по света'', заяви началника на АГО на МБАЛ ''Света София'' доц. Валентина Мазнейкова.

Проучването за удовлетвореността на бременните от водената женска консултация продължава.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори