Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-09-13 11:54:17 +0300 За поредна година специалистите на Ин витро АГ център Димитров ще празнуват началото на новата учебна година с част от децата, родени с тяхна помощ. Отново "Заедно на училище” с Ин витро АГ център Димитров!

Отново "Заедно на училище” с Ин витро АГ център Димитров!

Отново "Заедно на училище” с Ин витро АГ център Димитров! 470 900
За поредна година специалистите на Ин витро АГ център Димитров ще празнуват началото на новата учебна година с част от децата, родени с тяхна помощ.

На тържеството ще присъстват десетки семейства и техните малки и вече пораснали рожби. Сред гостите ще има и деца, които за първи път прекрачват училищния праг.

АГ център Димитров: "Вярваме, че грижата за семействата не приключва с успешното  забременяване или раждане. Винаги сме подкрепяли двойките и за нас те са приятели. Затова ще извървим поредната важна стъпка в живота. „Заедно на училище” е приятелски жест на внимание и забавление. Купонът, с много подаръци, лакомства, песни и танци, ще бъде на  16-ти септември от 11 ч. в Capella Play в The Mall   -  София."

 

През 2018-та се увеличи от три на четири броят на процедурите инвитро, които се финансират Центърът за асистирана репродукция (ЦАР). Предвидени са и четири ембриотрансфера на замразени ембриони – дейност, която до сега не е финансирана от ЦАР. Тази година се навършиха и 30 години инвитро в България.

Ин Витро АГ Медицински Център "Димитров” е създаден през 1995г. от д-р Йосиф Димитров, един от внедрителите на метода за оплождане „ин-витро” в България. Центърът е специализиран в лечението на всички форми женски и мъжки инфертилитет и криоконсервация на репродуктивни клетки, тъкани и стволови клетки.

 

Координати: https://invitro.bg/

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори