Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2019-05-31 10:00:56 +0300 На Международния ден на детето всички гости на КАПАНА фест ще станат част от последното голямо събитие от Турнето 2! Пилотният епизод на анимационния сериал "Златната ябълка" пристига в КАПАНА фест!

Пилотният епизод на анимационния сериал "Златната ябълка" пристига в КАПАНА фест!

Пилотният епизод на анимационния сериал "Златната ябълка" пристига в КАПАНА фест! 470 900
На Международния ден на детето всички гости на КАПАНА фест ще станат част от последното голямо събитие от Турнето 2!
От ноември 2018г. до юни 2019г. пилотният епизод на „Златната ябълка“ обиколи част от най-големите градове в България, срещайки екипа на Студио Змей със стотици фенове в София, Варна, Бургас, Велико Търново, Пловдив. Безброй аплодисменти, детски ентусиазъм и надежда в очите на родителите им – всяка прожекция на епизода ще бъде запомнена!
Финалът на втората част на турнето няма да отстъпи на събитията до момента, а напротив. Като част от кино програмата по време на любимия български фестивал КАПАНА фест, героите от света на Златната ябълка ще залеят Кино зоната - неслучайно на 1 юни, точно в 20:30ч.
Гостите на фестивала ще могат да открият част от екипа на Студио Змей на шатра 25 през цялото време на КАПАНА фест (31 май – 2 юни). Любвеобилни плюшени овце, тениски, торбички и плакати с дизайни от „Златната ябълка“ са част от продуктите, които най-бързите фенове ще могат да отнесат със себе си след срещата ни под тепетата. А спомените и магията – те ще носят вдъхновение за много дни напред!
 
 
Повече за проекта:
“Златната ябълка” е проект за първия анимационен сериал, базиран на българските легенди и фолклор, създаден от Студио Змей. Идеята се заражда преди 4 години, след като създателят му - Димитър Петров - напуска Cartoon Network и се прибира в България, за да сформира екип от опитни аниматори и дизайнери, влюбени в българския фолклор и решени да го пренесат в медиите на 21-ви век. Така се ражда Студио Змей. Следват 2 crowdfunding кампании, трейлър, късометражно филмче - "Легенда за първия кукер", книжки..., с подкрепата на феновете и Българска Национална Телевизия. Бяха обявени и хората, които озвучат основни персонажи в серията - певицата Поли Генова дава гласа си на Вихра, Милица Гладнишка озвучава самодивата Тина, Момчил Степанов влиза в ролята на кукера Влад, а Живко Джуранов е неговият брат Бран.
 

Неговият пилотен епизод ще ни срещне със смелата синекоса Вихра, която е наполовина змей и наполовина човек и нейната най-добра приятелка - пъргавата самодива Тина-Пакостина. Ще се запознаем и с братята Бран и Влад, които мечтаят да станат могъщи кукери. Заедно с тях ще научим древни легенди, ще се сблъскаме с лукави злодеи и ще разкрием пъклени планове, които ще променят съдбите на всичките ни герои...
 
За повече събития и информация около "Златната ябълка" можете да следите във Facebook страницата на проекта: The Golden Apple

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори